Agenda

10552581_10204357589078279_4694643580958642104_n

 

Data, trainingslocaties en –tijdstippen

dinsdag hardlopen interval, Sonsbeekpark Arnhem (zie app) om 19.30 uur

donderdag hardlopen lange duurloop, Regina Pacis, Velperweg Arnhem (zie app) om 19.30 uur

zaterdag trailrunning korte afstand/beginnerscursus, wisselende locaties (zie app) om 09.30 uur

zondag trailrunning lange afstand, wisselende locaties (zie app) om 09.30 uur

diverse ochtenden en avonden crosstraining, wisselende locaties (zie app)

personal training en bedrijfstrainingen op afspraak

Trailrunning

Lekker lopen in de natuur! Ieder weekend is trailweekend, op zaterdag en zondag. Voor zowel de korte (tot negen kilometer) als lange-afstand (10k+) trailrunners worden de locaties bekend gemaakt via hun respectievelijke appgroepen.

Crosstraining

Crosstraining is een combinatie van hardlopen, krachttraining, behendigheid, metcon en uithoudingsvermogen. Diverse ochtenden in de week, om 10.00 uur.

Performance group

De performance group is er voor mensen die grotere afstanden sneller willen leren lopen; een soort ‘wedstrijdgroep’. We werken met individuele tempoblokken en per week is er een verschillende intensiteit, zodat de belasting cyclisch is; er zijn herstel-, midden- en zware weken, die steeds rouleren. Zo ook de locaties: de herstelweek wisselt, de midden- en zware weken starten bij Karwei op industrieterrein IJsseloord en de parkzijde van de voetgangersbrug in park Presikhaaf. De Performance group is tijdelijk vervangen door een langeduur-groep, getraind door Marco vanaf Regina Pacis aan de Velperweg.

Contributie

Looptrainingen: losse training à zes Euro, strippenkaart (zes keer trainen voor dertig Euro) of Kwartaal Onbeperkt Lopen (voor vijf Euro per week zoveel trainen als je aankunt; 65 Euro voor een heel kwartaal).

Crosstrain: losse training à 8 Euro, strippenkaart (vier keer trainen voor dertig Euro).

What’sapp-groepen

Voor alle trainingsmomenten is er een What’sapp-groep. Wil je erbij? Stuur een app’je naar 06 34 990 444 met je naam erbij.

We zien jullie graag weer bij de trainingen!

 

jullie trainers van ARNHEM LOOPT

http://www.arnhem-loopt.nl

ia