Beginners

ARNHEM LOOPT biedt met grote regelmaat beginnerscursussen; hardlopen (op de verharde weg), trailrunning (in de natuur), mindful hardlopen en crosstraining. Nieuwsgierig wanneer de volgende clinic is? Mail ons! Deze zijn er binnenkort:

Vanaf januari is er weer een beginnerscursus trailrunning. Tijdens deze vierweekse cursus, die start op zaterdag 7 januari om 09.30 uur, leer je de basisbeginselen van het lopen in de natuur. Daarbij gaan we uit van de mens, en niet van de stopwatch. Locaties in Arnhem, Rozendaal en Velp, ergo lokaal en bijzonder fraai! Plezier, oog voor het individu en een geleidelijke opbouw staan centraal. Ook behandelen we thema’s zoals houding, ademhalingstechniek, pasfrequentie, versnellingen, blessurepreventie, techniek en het verschil tussen hak- en voorvoetlanding.

Afgelopen augustus startte een rookie camp, een beginnerscursus crosstraining. In deze zesweekse cursus leer je stap-voor-stap de techniek ván en werken mét de objecten die we gebruiken bij de sessies; stootkussens, medicijnballen, kettlebells, battleropes, speed sleds, etc. Per sessie behandelen we één of twee objecten en brengen ze meteen in praktijk! De rookie camp is er ‘s ochtends en ‘s avonds.

running-basics-3