Maatwerk (PT)

trainen-met-gewicht-bal

Ben je aan het herstellen van een blessure, wil je je gewicht aanpassen of zoek je een training naar jouw specifieke wens? Wij bieden personal training, één-op-één sessies om je doel te behalen.

Een intake-gesprek is de eerste stap op weg naar een fittere jij! We brengen je huidige bewegingsgedrag, je werk/hobbies en eventuele blessure-geschiedenis in kaart. Gedurende de sessies worden je hartfrequentie en je bloedsaturatie gemonitord. Daarnaast kunnen we een loopanalyse maken (stand van je voet, enkels, knieën, heupen, onderrug, lichaamsbouw), en een Vo2Max-meting doen om je verzuringsdrempel te bepalen. Ook kijken we naar je manier/efficiëntie van bewegen en voedingsgewoonten. Door bewustzijn en gerichte trainingsoefeningen helpen we je naar een goede gezondheid en balans tussen belasting en belastbaarheid -echt maatwerk, dus.

Aan de hand van de resultaten van de intake stellen we een plan, exclusief voor jou op. Tijdens je sessies maken we gebruik van loop- en conditieoefeningen, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. De locatie waar je wilt trainen beslis je zelf. Ook het tijdstip kan je zelf bepalen; we zijn zowel overdags als ‘s avonds beschikbaar. Je kunt kiezen voor sessies van 45, 60, 75 of 90 minuten.

Personal-Training-buiten